Dit barns helbred

 

Når dit barn er sygt, skal det blive derhjemme, indtil det er helt raskt. Hvis dit barn er syg og kommer i institutionen, kan det risikerer at smitte både de andre børn og de voksne, som skal passe dem. Det er ikke godt for dit barn at være i institutionen, når det er syg.

Bliver dit barn syg i løbet af dagen, ringer vi til dig, så dit barn kan blive hentet så hurtigt som muligt. Dit barn må ikke komme i institutionen igen, førend det er helt raskt. Et raskt barn kan deltage i alle almindelige aktiviteter i huset i løbet af dagen, fx at lege udenfor og tage på ture ud af huset.

Hvis dit barn har en børnesygdom, skal du fortælle os det, så vi kan hænge et opslag op, for at informere de andre forældre om, at der fx ”er et barn i institution med skoldkopper”.

Ulykker

Hvis dit barn kommer ud for et uheld i løbet af dagen, vil vi ringe til dig, så du kan tage til lægen eller på skadestuen med dit barn. Kan vi ikke få fat på dig, tager vi en taxa til skadestuen med barnet. Vi vil stadigvæk prøve at få fat i dig på telefonen.

Siden er sidst opdateret 4. maj 2022