Om os

Velkommen hos os - i Nordlundens Idrætshus

Nordlundens Idrætshus er en integreret idrætsinstitution. Det betyder, at vi har en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling. Vi har plads 36 børn i vuggestuen og 81 børn i børnehaven. Der er 19 medarbejdere i huset, som sørger for, at børnene får en tryg, sjov og lærerig dag. Vi vægter det gode børneliv højt og i alt det pædagogiske arbejde, tager vi udgangspunkt i vores pædagogiske læreplaner. Vi ser forældresamarbejdet som en vigtig del af vores arbejde og bruger små fortællinger fra børnenes hverdag når vi går i dialog med vores forældre. 

Hvis dit barn er syg giver du besked via AULA.

Mangfoldighed

Vi er så heldige i Nordlundens Idrætshus at rumme mennesker med forskellige sproglige baggrunde. Det giver os en kulturel mangfoldighed og beriger vores hverdag. Vi har lært at lytte og spørge nysgerrigt til hinanden, når vi er i tvivl.

Lukkedage

Nordlundens Idrætshus har lukket på alle danske helligdage og har derudover også følgende lukkedage i 2022:

  • Fredag den 27. maj (Dagen efter Kr. Himmelfart)
  • 24. december til og med 1. januar (Jul og nytår)

Dagen efter Kr. Himmelfart (27. maj) og dagene mellem jul og nytår (27. til 31. december), vil der være "nødpasning" for forældre som har brug for pasning.

OBS! Nødpasning vil sjældent være her i institutionen. Slagelse Kommune bestemmer fra år til år hvilke institutioner der har nødåbent og disse er fordelt geografisk over hele kommunen.

Har du behov for pasning på institutionernes lukkedage retter du henvendelse til personalet i god tid.