AULA

AULA er et elektronisk registrerings- og kommunikationssystem for daginstitutioner og forældre.

Aula handler om at understøtte samarbejdet om børns læring og trivsel ved at skabe rum for god kommunikation mellem fagprofessionelle, børn og deres forældre.

Igennem AULA, kan vi kommunikere med hinanden og sende beskeder, lave opslag og registrere når barnet holder fri eller er sygt.

Du skal også notere i AULA, hvis det er andre end jer forældre der henter. Under feltet henteansvarlige, kan du notere hvis der er faste voksne der må hente barnet, eksempelvis mormor eller en onkel. Vi må ikke udlevere barnet til andre end dem der står i AULA.

Vi har touchskærme ved indgangen i både vuggestuen og børnehaven. Her kan du trykke dit barn ind og ud.

Du kan bruge din smartphone, iPad eller pc til at betjene AULA systemet. Første gang du logger ind på AULA, har du brug for dit NEMID. Bagefter kan du lave dit egen AULA kode til at logge ind med fremover.

Du har ansvar for at udfylde det elektroniske stamkort og tilladelser i AULA systemet og opdatere det, hvis I skifter telefonnummer, flytter eller skifter job, da vi altid skal kunne få fat i dig hjemme, på job eller på mobilen.

Du er også velkommen til at uploade et vellignende foto af dit barn på stamkortet. Det vil så være det billede du/I møder på touchskærmen i Nordlundens Idrætshus.

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte personalet. Vi vil meget gerne hjælpe dig.